Kirúgják Gundel-Takács Gábort és Bereczki Zoltánt is? - ifaktor
hrutka jános és gundel-takács gábor a spíler stúdiójában egy bl meccsen
Az utóbbi időben egyre inkább eldurvultak a történések „a család az család-kampány" miatt a futballberkeken belül, így történhetett meg, hogy a TV2-csoporthoz tartozó Spíler TV kirúgta állandó szakértőjét Hrutka Jánost – az indok sokak szerint a családügyekben tapasztalható nézeteltérés volt.


Az egész Gulácsi Péter bejegyzésével indult, amelyben a magyar labdarúgó-válogatott és az RB Leipzig kapusa a közösségi oldalán állt ki a szivárványcsaládok mellett.

Ezt követte Hrutka kiállása, amely alapján támogatásáról és hasonló gondolkodásmódjáról biztosította a magyar kapust. Később a szakértő a sajtóban megjelent cikkek rohama után üzenetet kapott a televízió illetékeseitől, hogy beszélgetésre invitálják őt. A beszélgetés végén mosolyogva távozott a csatornától:

„16:30 - Meglepődve olvasta az ember az előre borítékolhatót, másodpercek alatt árasztotta el a közösségi felületeket a családügyekért felelős rövid, de egyértelmű üzenete"
„17:14 - A cikkek, reakciók olvasása közben a képernyő széle kékre vált - Önnek új üzenete érkezett: >>Lenne időd holnap személyesen összefutni?<<"
„Fél órát töltöttem a szobában, majd teljes vállszélességgel, a maszk alatt mosolyogva léptem ki a főszerkesztői iroda ajtaján. Örömmel, mert hiszek abban, hogy semmi sem állandó. Minden változik és a legjobban működő gépsorok életében is eljöhet az idő, amikor cserélni kell a fogaskerekeket"

Érdekes, hogy nem ez az első alkalom, amikor egyik napról a másikra kerül lapátra sportkommentátor a Spílernél: 2018-ban Kele Jánost küldték el, miután Facebookon kritizálta az akkor induló sportruházati márkát, a 2Rule-t.

Gundel Takács Gábor, a Spíler TV műsorvezetője a család az család szlogenre rímelve azt írta Hrutka elbocsátása kapcsán, hogy „a barát az barát." – minden bizonnyal ezúton is kiállva barátja mellett.

Így tett Bereczki Zoli is, a TV2 húzóműsorainak állandó szereplője, aki megjelölte Gulácsit, Gundelt és Hrutkát is a szivárványcsaládos maszkjában készített fotóján.

Mindezek után felmerülhet a kérdés sokakban: vajon őket is kirúgják, vagy velük azért – lévén igencsak népszerű húzóemberek – "kivételezettebben" járnak el?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!