Kórházi tapasztalatairól mesélt Kis Grófo - ifaktor
kis grófo kék zakóban énekel

Jelenleg még kórházban van, de már sokkal jobban érzi magát Kis Grófo. A muzsikus nehezen élte meg az eddigi napokat, de nemsokára hazatérhet.


Korábban már beszámoltunk róla, hogy Kis Grófo kétoldali tüdőgyulladással került kórházba, miután hirtelen rosszul lett és felszökött a láza. Bevallása szerint azonban a családja iránt érzett szeretete és Istenbe vetett hite elképesztő erőt adott neki. Mára szinte teljesen meggyógyult, lassan haza is mehet a kórházból.

A fiatal énekest a ripost kereste meg. Mint kiderült, Grófo szerencsére sokkal jobban van, mára már csak a köhögéssel küzd. A kórházban töltött első pár napban azonban valósággal átélte a poklot.

„Egyedül voltam egy kórteremben, távol a családomtól, a szeretteimtől. Az első két nap pokoli volt, ha nem látott senki, sírva fakadtam. A hitembe kapaszkodtam és a családom iránt érzett szeretetbe. Hála Istennek most már sokkal jobban vagyok. Hétfő délelőtt még várt rám egy tüdő-CT, most várom az eredményét, de nagyon bizakodó vagyok, jónak tűnnek az eredmények"

– kezdte a mulatóskirály, aki abban bízik, hogy hamarosan hazaengedik az orvosai.

„Otthon, a családom körében sokkal gyorsabban gyógyulnék, de természetesen elfogadom, ha az orvos szerint még néhány napot maradnom kell. A lényeg, hogy túl vagyok a nehezén. Tényleg arra kérek mindenkit, hogy tartsák be az előírásokat, hordják a maszkot. Soha nem gondoltam volna, hogy ez megtörténik velem, és kórházba kerülök, de annak örülök, hogy mára ennyit javult az állapotom. Remélem, hamarosan már csak egy rossz álomként fogok visszaemlékezni erre az időszakra"

– mondta Grófo, akit a kórházban különféle gyógyszeres kezeléseket, köztük antibiotikumot kapott.

Ha nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!