Fia leütötte Szabó Győzőt - ifaktor
Szabó Győző és kisfia éppen a konyhában játszottak egymással, amikor az édesapát egy durva jobbcsapott érte, amely következtében földre került.


„A világ legnagyobb hőse & a világ leggonoszabb embere. Amikor a világ legnagyobb hőse és a világ leggonoszabb embere találkozik egymással..."

– írta Győző.

Ha egy párhuzamos univerzumban lennénk, akkor könnyen megeshetne az a csata, amely Szabó Győzőék konyhájában zajlott le nem olyan régen. Úgy tűnik az ételkészítés mellett, a családi harcok is ebben a helyiségben valósulnak meg.

Győző egy A Nagy Pénzrablás című sorozatból egy Salvador Dalí maszkot húzott, míg az ellenfél a DC-filmek Batmanje volt kisfia személyében.

A csata végkimenetele egyszerű volt, hiszen Batman akárhányszor megütötte a „pénzrablót" összeesett...

A videó mindenesetre nagyon aranyos és szívhez szóló látni, ahogy apa-fia játszanak egymással.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Mikor fog leszokni ezekről az ódivatú fecskealsókról Berki Krisztián?

Berki Krisztián mostanában nyaralós képeket posztol a Maldív-szigeteki nyaralásukról. Egyszerűen nem tudjuk nem észrevenni, hogy a magyar izomkolosszus még mindig fecske fürdőgatyát hord, s talán mondhatjuk, hogy a védjegyévé is vált.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!