Kiskero párbaj közben adta fel a Farm VIP játékát - ifaktor
Sydney és Kiskero párbaj képe

A tegnap esti adásban a Farm VIP idáig eljutott versenyzőinek farmgyűlést kellett tartaniuk. A gyűlés során Kiskero kapta a legtöbb szavazatot ellenfeleitől, így neki kellett párbajoznia. A párbaj hatalmas, eddig még nem látott drámai pillanatokat tartogatott.


A párbajra kényszerült színész, ellenfeléül Sydney-t választotta, aki az ügyességi játék mellett döntött. A feladat igen nehéznek és fárasztónak bizonyult, amit láthatóan Kiskero bírt volna tovább. Ám a párbaj egyik pontjánál Máté úgy döntött, feladja azt. Így Sydney maradhatott a játékban tovább.

A felvétel ide kattintva látható.

Sydney Intagram-oldalán is megköszönte Mátéknak, hogy hagyta őt nyerni.

„Vannak dolgok, amit Ti nem láthattok, így nem érthettek, és emiatt teljesen jogosan alkothattok egy olyan képet, amit ha minden részletet tudnátok, akkor nem tennétek.
Máté ezen a ponton elfáradt és tudta, hogy minden álmom volt, hogy újra a Sárga csapatban lehessek. Így átöleltük egymást Mátéval, lezártuk azt ami volt. És ezek azok a pillanatok amikor láthatjátok, hogy nincs sárdobálás ez csak egy JÁTÉK ugyan nagyon fontos játék de értitek...! Megköszöntem Máténak, hogy újra visszatérhettem a csapatomhoz. Hogy újra játszhassunk, újra együtt lehessünk. Szerettünk együtt lenni, szerettünk nagyokat beszélgetni, együtt ülni a tűz körül és együtt menni előre. Vannak mélységek és vannak magasságok.
A sárga csapatot szerettük volna összetartani. Szerintem ez nem bűn. Hajrá sárgák"

– olvasható az influenszer közösségi oldalán.

A poszt ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!