Kismama ruhában jár Edina Lujza? - ifaktor

A népszerű influenszer, Edina Lujza és kedvese, Hernádi Bence a napokban kirándulni jártak Budapest egyik legcsodásabb helyén, a Gellérthegyen. Lujza Edina erről Instagramra megosztott fotóján különös dolgot vettünk észre.


Edina nem éppen egy megszokott kirándulás ruhát öltött magára, amire párja, Bence is megjegyzést tett. Az influenszer elárulta posztjában, hogy öltözékére Bence azt mondta, hogy leginkább egy óvodás szettjére hasonlít.

Edina azonban másra hívta fel a figyelmet, ugyanis szerinte inkább egy kismamaruházatnak felel meg a rövid overál, amit a kirándulásra felvett. Lehet, hogy nem véletlen hintette el ezt a kis morzsát követőinek Edina? Mindenesetre szerintünk csinosan áll neki.

„Bence szerint a mai kirándulós szettem, olyan mint egy óvodás szettje, de egyben kismamás is.😂🤰🏻Amúgy az allergiám nem kedvelte a mai kimozdulást, mert szokásomhoz hívem megint nem kezdtem el időben szedni az allergia gyógyszert"

– írta követőinek Insta-oldalán Edina.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!


A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!