Kiss Barbara 28 éves lett - ifaktor

Születésnapi fényképet tett közzé Instagram-oldalán Kiss Barbara. A képen két óriási aranyozott kettes és nyolcas számot tart lufiból, a számok természetesen az életkorának megfelelőek. Barbi a képen őszintén boldognak tűnik, lehet várandóssága utolsó hetei is közrejátszanak az örömben.


A 34 ezer követővel rendelkező Miss Universe Hungary 2015-ös udvarhölgye számos jókívánságot kapott születésnapja alkalmából posztja alatt kommentekben, és barátaitól rengeteg régi képet láthattunk megosztani sztoriban.

A gyönyörű influenszer kismama egyébként szülinapján is ugyan olyan elegáns és letisztult volt, mint amit tőle már megszokhattunk a hétköznapokban is. Akik régóta követik Barbit tudhatják, hogy stílusában abszolút a természetes és ízléses vonal mutatkozik meg. Számtalan nő, kismama és édesanya fantasztikus példaképe.

„Egy nagyon boldog 28 éves"

– írta születésnapi képéhez @barbrakis.

Érthető Barbara boldogsága, kívánjuk, hogy legyen ilyen boldog mindig!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Piroska szerepében Berki Mazsi

A Berki családtól már megszokhattuk a nem éppen szokványos fotósorozatokat. Ezúttal is egy különleges tematikára esett a választásuk. Berki Mazsi, mint Piroska, Berki Krisztián pedig a Farkas szerepébe bújt a fotózás erejéig.

Sokféle képsorozatokat láthattunk már a házaspárról, de ilyenre azért még nem volt példa. Natit- Berki Krisztián kislánya- ez esetben most megkímélték a szereplés alól. Beszéljenek azonban inkább a szavak helyett a képek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!