Kiss Barbara 28 éves lett - ifaktor

Születésnapi fényképet tett közzé Instagram-oldalán Kiss Barbara. A képen két óriási aranyozott kettes és nyolcas számot tart lufiból, a számok természetesen az életkorának megfelelőek. Barbi a képen őszintén boldognak tűnik, lehet várandóssága utolsó hetei is közrejátszanak az örömben.


A 34 ezer követővel rendelkező Miss Universe Hungary 2015-ös udvarhölgye számos jókívánságot kapott születésnapja alkalmából posztja alatt kommentekben, és barátaitól rengeteg régi képet láthattunk megosztani sztoriban.

A gyönyörű influenszer kismama egyébként szülinapján is ugyan olyan elegáns és letisztult volt, mint amit tőle már megszokhattunk a hétköznapokban is. Akik régóta követik Barbit tudhatják, hogy stílusában abszolút a természetes és ízléses vonal mutatkozik meg. Számtalan nő, kismama és édesanya fantasztikus példaképe.

„Egy nagyon boldog 28 éves"

– írta születésnapi képéhez @barbrakis.

Érthető Barbara boldogsága, kívánjuk, hogy legyen ilyen boldog mindig!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!