Kiss Barbarát nagyon megviselte, hogy nem volt elég anyateje - ifaktor
Kiss Barbara egy kertben áll a kislányával

Kiss Barbarát nagyon aggasztotta, hogy nem volt elegendő anyateje kislánya számára, ezért szörnyű lelkiismeret furdalása volt.


Az anyaság az egyik legnagyobb áldás az életben és mindenki igyekszik a lehető legjobban csinálni. Azonban vannak olyan dolgok, amik rajtunk kívül állóak és akartunk ellenére sem tudjuk befolyásolni őket.

A szoptatással kapcsolatban sok nő aggódik amiatt, hogy kisbabájának nem tud majd elég anyatejet adni, hiszen a legtöbb tápanyaggal és a fejlődéshez szükséges vitaminokkal is tele van.

Kiss Barbara legújabb Instagram posztjában igencsak szívhez szólóan nyilatkozik arról az érzésről, amikor rájött, hogy nincs elég anyateje kisbabája számára. Elsőre ugyanis túl sok teje volt, utólag viszont egyre csak fogyatkozott, ami nagy aggodalommal töltötte el és rendkívül megviselte lelkileg is.

Végül, miután sikerült megbarátkoznia a gondolattal, hogy nem tudja majd biztosítani a megfelelő tejmennyiséget Regikének, a bébitápszerekhez fordult és utólag rájött, hogy nem kellett volna annyira ódzkodnia tőlük.

A nyaklánc pedig, amit a képen visel igencsak különleges jelentéssel bír, hiszen Barbara utolsó csepp anyateje van benne, ami mindig emlékeztetni fogja őt arra, hogy ne ragaszkodjon túlságosan dolgokhoz és, hogy jó anya. Ezzel mi is teljesen egyet tudunk érteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!