Kiss Ramóna is beoltatta magát - ifaktor

A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, miszerint ő is beadatta magának a koronavírus elleni védőoltást.


Egyre több hazai és külföldi híresség osztja meg közösségi-oldalain, hogy beadatták maguknak az elérhető védőoltások egyikét.

A közvélemény nagyon vegyesen gondolkozik a vakcinával kapcsolatban, legalábbis erről árulkodnak a social médiai platformokon olvasható hozzászólások.

Kiss Ramóna Instagram-posztja alatt sokan a vakcina típusáról érdeklődnek, azaz, hogy melyiket választotta, míg más a következőt írta:

Áldozd csak fel magad!
"Hétvégén megkaptam az oltást a veszprémi kórházban! Az a türelem és fegyelem és segítőkészség ami az ott dolgozókból, a katonákból és önkéntesekből árad leírhatatlan! Sokan elmondták már, de nem lehet elégszer: KÖSZÖNJÜK AZ ÁLDOZATOS MUNKÁJUKAT"

- írja posztja alá Rami.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Hosszú Katinka értékelte az lemúlt napokat: darabokra szedik az interneten

Hosszú Katinkának eddig finoman fogalmazva sem ez a legeredményesebb olimpiája. Az erősségének számító 400 méteres vegyesúszásban csak ötödik, míg a 200 méter vegyesben csak hetedik helyen ért célba, így mindeddig érmet nem sikerült szereznie, ráadásul hatalmas felháborodást keltett, hogy egy számtól visszalépett...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!