Kiss Ramóna is beoltatta magát - ifaktor

A színésznő Instagram-oldalán osztotta meg a hírt követőivel, miszerint ő is beadatta magának a koronavírus elleni védőoltást.


Egyre több hazai és külföldi híresség osztja meg közösségi-oldalain, hogy beadatták maguknak az elérhető védőoltások egyikét.

A közvélemény nagyon vegyesen gondolkozik a vakcinával kapcsolatban, legalábbis erről árulkodnak a social médiai platformokon olvasható hozzászólások.

Kiss Ramóna Instagram-posztja alatt sokan a vakcina típusáról érdeklődnek, azaz, hogy melyiket választotta, míg más a következőt írta:

Áldozd csak fel magad!
"Hétvégén megkaptam az oltást a veszprémi kórházban! Az a türelem és fegyelem és segítőkészség ami az ott dolgozókból, a katonákból és önkéntesekből árad leírhatatlan! Sokan elmondták már, de nem lehet elégszer: KÖSZÖNJÜK AZ ÁLDOZATOS MUNKÁJUKAT"

- írja posztja alá Rami.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!