Lékai-Kiss Ramóna nehezen viseli, hogy kisfia bölcsis lett - ifaktor
A műsorvezető Instagram-oldalán számolt be róla, hogy Noé elkezdte a bölcsit, amit egyelőre ő rosszabbul visel, mint a kisfia.


Rami szerint egyrészt nagyon menő, hogy fia ilyen lazán kezeli ezt az új szituációt, másrészt neki viszont még szoknia kell ezt a helyzetet.

„A helyzet az, hogy elkezdtük a bölcsit😍! A fantasztikus hír, hogy én rosszabbul viselem mint Noé😅😍😭!
Ő választott magának jelet egy másodperc alatt (ebben biztos nem rám ütött mert én még egy étteremben is minimum20percet ülök az étlap fölött mire sikerül kitalálni, hogy mit egyek
🙄 férjem szereti ezt😅 @lekaimate ) és amikor először elköszöntem, hogy megpróbáljuk, hogy veszi azt ha nem vagyok jelen, akkor csak annyit mondott, hogy oké és adott egy puszit😭😭😭❤️❤️❤️! Egyrészről brutál menő, hogy ilyen nagyfiú és ilyen egyszerűen történik a beszoktatás, másrészről azért eléggé kivagyok🤷🏼♀️!"

– írta Instagram-bejegyzésében a TV2 sztárja.

Rami január elején számolt be róla, hogy Noé az idei évben már bölcsödébe fog járni, akkor is érzékenyen érintette a téma, ami úgy látszik most, hogy túl vannak az első napon egyelőre még nem változott meg

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Láttál már cipőt 76 millió forintért?

Az NBA kosaras P.J.Tucker, megszállott cipőgyűjtő és egy teli gyémánttal kirakott cipője is van.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!