Kiss Ramóna szerepelni fog a Mintaapákban - ifaktor
Lékai-Kiss Ramóna bőr ruhákban
Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorral kezdte TV2-es karrierjét, amikor átigazolt a rivális RTL Klubtól. Azóta nem sok műsort kapott a csatornán, de most úgy tűnik, beindul a karrierje új munkaadójánál is.


„Most még gőzerővel forgatjuk a Ninja Warrior Hungary-t, de néhány hét múlva csatlakozom a Mintaapák csapatához! Anna bőrébe bújva egy kicsit felforgatom valakinek az életet, de hogy kinek, az egyelőre még titok!"

– írta az Instagram-oldalán a színész-műsorvezető, aki jelenleg éppen a Ninja Warrior Hungary legújabb évadát forgatja Till Attilával és Szujó Zoltánnal.

A bejegyzésből az is kiderül, hogy a színésznőként is népszerű műsorvezetőnő Anna bőrébe bújva fogja felforgatni egy – vélhetően – férfi karakter életét.

Kiss Ramóna színésznőként rengeteg méltán népszerű szerepben kapott már lehetőséget, így például a Dzsungel könyve musicalben, vagy A Miniszter félrelép című komédiában, nem beszélve a Barátok köztös szerepvállalásáról, így tapasztalata van bőven a színészetben is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!