Kiss Ramónának olaszországi nyaralása során megmutatták, hogyan kell papírt készíteni és ki is próbálta - ifaktor

A közkedvelt színésznő, Kiss Ramóna olaszországi tartózkodása alatt különleges élményben részesült.


Az emberek nagy része szereti nyaralását különböző programokkal megtűzdelni a változatosság miatt.

Így tett Kiss Ramóna is. Olaszországi nyaralása során egy nem mindennapi élményben lehetett része. Egy program keretében megmutatták neki, hogyan kell papírt készíteni.

Láthatóan Ramóna izgatottan kezdett el tüsténkedni, amikor a segítségére lévő hölgy irányította a mozdulatait. A papírt először kifeszítve egy folyadékkal teli tartájba helyezték, majd kiterítették, ez után egy fa állványhoz vitték át, majd ott felhelyezték száradni.

Ramóna végig érdeklődő volt, ám rajongói mégis inkább két másik dolog miatt izgultak igazán.A kommentelők nagy része legjobban Ramóna szandáljának márkájára volt kíváncsi, amit, mint kiderült a neves Gucci fémjelez.

Mások sokkal jobban aggódtak a lány órája miatt, hiszen a papírral együtt azt is a vízbe mártotta. Szerencsére az órának semmi baja nem lett.

Úgy látszik a színésznő öltözéke jobban lázba hozta a követőket, mint a papírkészítés.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!