Itt a bizonyíték Kiss Virágtól: baba mellett is lehet edzeni - ifaktor
Kiss Virág a Fittmami műsorvezetője, valamint testépítő és fitneszes, aki a Testépítők Nemzetközi Szövetségének (IFBB) világbajnoki címét is elnyerte. A jelenleg elsősorban kismamaként dolgozó fitneszes az otthon töltött idő alatt is rendszeresen eddz.


„Kemény éjszakánk volt, kevés alvással, de szerencsére Zoé jobban van. Amíg alszik, gyorsan lenyomom az itthoni edzésem, ami a héten már a 3.! Ma 25 perc taposás lesz & has! Megpróbálok majd felvenni nektek egy rövid videót is -ha nem 20 percet alszik Zoé"

– számolt be a napi edzéséről Virág, akinek kislánya egyébként néhány napja egy kis betegséggel küzdött.

„Mi ma így a kisbetegemmel, melegítő-eperpléd-sok összebújás. Szívem szakad meg, bárcsak én lennék inkább lázas..de már szerencsére kicsit jobban van Zoé"

– írta korábban az influenszer, aki még kislánya betegsége alatt is talált időt a sportolásra, így példát mutatva sokaknak.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Dolgoztatna a gazda néven gúnyolják a nézők az RTL Klub műsorát

Az RTL Klub népszerű társkereső műsora, a Házasodna a Gazda hazánk egyik legsikeresebb reality műsora, melyben gazdák keresik életük párját. Az utóbbi évadok során azonban a rajongóknak feltűnt valami, így gúnyolni kezdték a műsor címét.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!