Kiss Virág edzéssel avatta fel új lakásukat - ifaktor
A fitnesz világbajnok párjával és gyermekükkel nemrég új lakásba költöztek, ezúttal Virág arról számolt be közösségi oldalán, hogy túl van az első edzésén is új otthonukban.


„Első esti edzés letudva az új otthonunkban😍💪 30 percet tapostam, utána pedig 4 körben felüléseket & lábemeléseket csináltam."

– írta Instagram-posztjában az influenszer.

Virág két nappal ezelőtt szintén közösségi oldalán egy bejegyzésében erősítette meg, hogy sikeresen beköltöztek új otthonukba. Egy költözés az mindig rengeteg teendővel, és fáradtsággal jár, amiből Virágéknál sem volt hiány, de úgy látszik, hogy egy jó kis esti edzés, azért még így is belefért, amivel rengeteg embernek adhat motivációt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ezek voltak Schobert Norbi legbotrányosabb kijelentései az elmúlt években

A tegnapi kijelentésével ismét nagy botrányt kavart Schobert Norbit, ezúttal a legalább 100 kilós férfiakba száll bele. Ez nem az első olyan kijelentése volt, amivel inkább önmagát sikerült nevetségessé tennie a „fitneszgurunak".

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!