Kiss Virág edzéssel avatta fel új lakásukat - ifaktor
A fitnesz világbajnok párjával és gyermekükkel nemrég új lakásba költöztek, ezúttal Virág arról számolt be közösségi oldalán, hogy túl van az első edzésén is új otthonukban.


„Első esti edzés letudva az új otthonunkban😍💪 30 percet tapostam, utána pedig 4 körben felüléseket & lábemeléseket csináltam."

– írta Instagram-posztjában az influenszer.

Virág két nappal ezelőtt szintén közösségi oldalán egy bejegyzésében erősítette meg, hogy sikeresen beköltöztek új otthonukba. Egy költözés az mindig rengeteg teendővel, és fáradtsággal jár, amiből Virágéknál sem volt hiány, de úgy látszik, hogy egy jó kis esti edzés, azért még így is belefért, amivel rengeteg embernek adhat motivációt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!