Kissrácokkal foglalkozott Kabát Péter - ifaktor
Kabát Péter
A legendás újpesti csatár jelenleg az Újpest FC sportkoordinátoraként dolgozik. Gyakran ő mutatja be a lila-fehérek legújabb igazolásait is, illetve több eseményen képviseli a klubot. Most az újpesti utánpótlást látogatta meg egy edzés erejéig.


„Hát megzabáltam őket, annyira aranyosak voltak! Annyira dumáltak és úgy cseleztek már most, mint én fénykoromban!"

– írta a volt magyar válogatott játékos.

Nem tudni, hogy pontosan melyik csapatról van szó, de alighanem a 9 év alatti korosztályhoz látogatott el a sportszakember, akiket elmondása szerint nagyon tehetségesnek tart, sőt nagy dumásnak is nevezte őket.

Kabát játékosként szintén nagyon szeretett a bíróval és játékostársaival is veszekedni, vitatkozni egy-egy szituáció megítélésén. Mondhatni legendás az angol válogatott akkori legnagyobb sztárjával, David Beckham-mel folytatott „párbeszéde".

„1-0-ra vezettünk a Milan ellen. Odajött egy szabadrúgásnál, ellökött. Úgy voltam vele, ha jön a megfelelő szituáció, lerúgom. Két perc múlva jött a labda keresztbe. Rácsúsztam, és a térdét lekaszaboltam. Két percig üldözött a pályán, meg akart fojtani, számon kérte, miért rúgtam oda. Aztán később lekönyököltem, elesett, s ráléptem a kezére"

– nyilatkozta ez esetről Kabát, akinek másnap folyamatosan csörgött a telefonja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!