Kitalálod kinek öltözött Kovács Dorottya? - ifaktor
Dóri, aki az Instagramon Chloeknows felhasználónévvel van jelen, megkérdezte a követőit arról, hogy szerintük kinek öltözött. Te kitalálod?


„Tudjátok, hogy imádok újraalkotni klasszikus női ikonokat, úgyhogy most ismét egy nagy kedvencem bőrébe bújtam. Kitaláljátok, hogy ki vagyok? Annyit elárulok, hogy ez a karakter imádta a drámai szemsminkeket"

– tette fel a kérdést Tokár Tomi felesége.

Ahogy sokan rögtön írták is – és szerintünk is ez a helyes megfejtés – az inlfuenszer Twiggy-re hajaz a képen látható kinézete és a leírás alapján.

Lesley Hornby, azaz Twiggy angol manöken, színésznő és énekesnő, aki főleg az 1970-es és '80-as években alkotott maradandót kiemelkedő és újító stílusával.

1966-ban az év arca lett. Frizuráját a legendás Vidal Sassoon mester varázsolta meséssé, amelyet később rengetegen másoltak. Tussal feltűnőre festett alsó szempilláit ezrek utánozták, azóta ezt a kinézetet hívják „Twiggy smink"-nek.

Mellesleg szerintünk Dóri egészen jól hozta a figurát!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!