Kitört a botrány- az internet népe lázad Kiss Norbert Ádám távozása és Orsi maradása miatt - ifaktor

A döntőhét harmadik napján Kiss Norbert Ádámnak kellett levennie a séfkabátot és búcsúznia a versenyből.


Nos, finoman szólva a kiesése nem mindenkinek tetszett, annak ellenére, hogy korábban a kommentekből ítélve a műsor nézői különböző összeesküvéselméleteket szövögettek, miszerint Norbi nem feltétlenül csak a tehetsége miatt van még mindig versenyben.

A kiesését követő kommentháború elképesztő, egyrészt sajnálják a távozását, másrészt gyűlölködnek és ámulnak, hogy Orsi ismételten felsétálhatott a galériára.

Orsinak már rég ki kellett volna esnie! Norbinak pedig meg nyerni.
Sajnálom, hogy Norbi esett ki! A döntőben lett volna a helye. Szerintem nagyon tehetséges. Igaz, csak a tv-ben látottak alapján tudom ezt mondani.
Leszboszit (Orsit) kérlek távolítsátok el, beszélni sem tud és állandóan bőg.
Remélem Orsi ma kiesik mert szörnyű ahogy viselkedik.
Légyszi csak na Orsi nyerjen.

- olvasható A Konyhafőnök hivatalos Instagram-oldalán található poszt alatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles From Your Site

Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!