Kiugrik egy gépből, ha összegyűlik fél millió követője - ifaktor
Sáp vivien egy fekete bakancsban és csíkos piros nadrágban, valamint sapkában és bőrkabátban.
Sápi Vivien az egyik legnépszerűbb TikTokker itthon és lassan közelít a fél milliós követőszámhoz a civilben stewardessként dolgozó influenszer – még kb. 40 000 emberre van szüksége a bűvös szám eléréséhez, s amint ez megvan egy hatalmas ígéretet tett a rajongóinak.


Vivi az Instagram-sztorijában rendezett egy kérdezz-felelek játékot arról, hogy mit tegyen, amennyiben meglesz az 500 ezer követője a rövid videókkal hódító applikáción, a Tiktokon. A követők fantáziája az eget verdeste. Volt, aki tetoválást javasolt, míg mások piercinget, de olyan is akadt, aki egy 12 órás élő bejelentkezéssel örvendeztette volna meg a követőket.

Végül Vivi nem ezek közül választott, hanem egy sokkalta merészebb megoldást, amelyet elmondása szerint nagyon sokan írtak neki. Ez pedig a tandemugrás volt, amelyet ünnepélyesen meg is ígért követőinek. Tehát: ha megvalósul a fél milliós követőszám a TikTokon, akkor Vivi kiugrik ejtőernyővel egy repülőgépből – sőt videóra is veszi!

Ez aztán a bátorság!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!