Köllő Babett befejezi munkáit - ifaktor

Na persze nem örökre és nem is mindenféle munkát. Posztjában a színésznő, Köllő Babett elmeséli követőinek, hogy idénre bizony befejezte a munkáit. Mostantól csak a láblógatás és a karácsonyra való hangolódás jöhet szóba Babettnál.


Természetesen teljesen nem tud leállni a művésznő. Családi teendőit és az azokkal járó háztartási munkákat elvégzi, de minden más jellegű feladatot befejezett idénre. Babett nagyon várta ezt az időszakot, hiszen az év többi napján állandó pörgésben van. Most picit lenyugodhat és befelé is tud koncentrálni, saját magára.

A bejegyzéséhez megosztott képén egyébként bomba jól néz ki Babett. Remek formában van és követői is imádják. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy közel 10 ezer lájkot kapott posztjára.

„A mai nappal befejeztem a munkát és kemény 10 napig pihenni fogok. Na nem úgy pihenek,hogy nem csinálok semmit, hisz az alap dolgok maradnak. Mosás, főzés, bevásárlás…stb. Csak közben nem leszek még három felé, nem kelek hajnalban és lesz énidőm! Amúgy bőven van mit helyre tenni magamban is. Szóval lényeg a lényeg! Mesét fogok nézni reggelenként, mézeskalácsot tömök a pocómba és szándékomban áll boldognak lenni. Nagyon boldognak"

– olvashatjuk Babett bejegyzésében.

Kívánjuk Babettnek, hogy pihenjen sokat és legyen tényleg nagyon boldog!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Clara Mcgregor arcát megharapta egy kutya, majd 30 perccel később a vörös szőnyegen volt

Evan Mcgregor lánya nem piskóta. Saját filmbemutatóján úgy is ott volt, hogy előtte kórházban feküdt.

A 25 éves lányt csúnyán arcon harapta egy kutya fél órával azelőtt, hogy jelenése volt a vörös szőnyegen.

A lány, Instagramján osztott meg több képet is arról, hogy milyen kellemes körülmények hátráltatták, hogy időben odaérjen az általa rendezett film bemutatójára, a „Születésnapi torta" című filmre.

„Amikor egy kutyaharapás a sürgősségire repít 30 perccel a vörös szőnyeg előtt."

A krimi-dráma film egy rendezője Clara, így nem meglepő, hogy oda szeretett volna érni. A filmben többek között szerepel édesapja is, Val Kilmer, Shiloh Fernandez és Lorraine Bracco is. A történet pedig rendkívül csavaros, hiszen egy férfinak mindenképp el kell juttatnia a nagybátyjához egy tortát, amit édesapja halálának 10. évfordulójára vinne. Azzal azonban nem számol, hogy a család maffia ügyleteibe is belekeveredik ezalatt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!