Köllő Babett befejezi munkáit - ifaktor
Köllő Babett fehér fal előtt feketében pózol

Na persze nem örökre és nem is mindenféle munkát. Posztjában a színésznő, Köllő Babett elmeséli követőinek, hogy idénre bizony befejezte a munkáit. Mostantól csak a láblógatás és a karácsonyra való hangolódás jöhet szóba Babettnál.


Természetesen teljesen nem tud leállni a művésznő. Családi teendőit és az azokkal járó háztartási munkákat elvégzi, de minden más jellegű feladatot befejezett idénre. Babett nagyon várta ezt az időszakot, hiszen az év többi napján állandó pörgésben van. Most picit lenyugodhat és befelé is tud koncentrálni, saját magára.

A bejegyzéséhez megosztott képén egyébként bomba jól néz ki Babett. Remek formában van és követői is imádják. Mi sem mutatja ezt jobban, mint hogy közel 10 ezer lájkot kapott posztjára.

„A mai nappal befejeztem a munkát és kemény 10 napig pihenni fogok. Na nem úgy pihenek,hogy nem csinálok semmit, hisz az alap dolgok maradnak. Mosás, főzés, bevásárlás…stb. Csak közben nem leszek még három felé, nem kelek hajnalban és lesz énidőm! Amúgy bőven van mit helyre tenni magamban is. Szóval lényeg a lényeg! Mesét fogok nézni reggelenként, mézeskalácsot tömök a pocómba és szándékomban áll boldognak lenni. Nagyon boldognak"

– olvashatjuk Babett bejegyzésében.

Kívánjuk Babettnek, hogy pihenjen sokat és legyen tényleg nagyon boldog!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!