Kocsis Alexandra: ha van állatod, akkor ezt töltsd ki - ifaktor
kocsis alexandra edzőruhában
A népszerű influenszer, Kocsi Alexandra az állatvédelemre hívja fel a figyelmet a legutóbbi posztjában. A kormány nemrégen indított útjára egy ezzel kapcsolatos kérdőívet, amely kitöltésé Nem csak Max a család kutyája...


„Max a legjobb barátom, a hű társam, a kutyagyerekem a legönzetlenebb kis lény a földön, akit valaha ismertem. Aki mindig boldogan vár és nem kér cserébe semmit, csak ad, feltétel nélkül rengeteg szeretetet.re Alexandra is bátorítja követőit"

– kezdte bejegyzését a véleményvezér.

„Pici korom óta imádom az állatokat, volt teknősöm, hörcsögöm, Yorkim és most Max. Emlékszem, mikor pici voltam összegyűjtöttem az összes kóbor állatot és vittem állatorvoshoz macskákat, kutyàkat, de még törött szárnyú madarakat is"

– árult el néhány részletet a gyerekkorából Kocsis Alexandra.

„Most fogjunk össze! Ha van bármilyen állatod azért, ha nincs és egyet értesz velem azért töltsètek ki kérlek ezt a maximum 2 percet igénylő kérdéssort"

– zárja mondandóját Max gazdája.

A felmérés 13 kérdést tartalmaz, két fő gondolati kör mentén épül fel: az első az állatvédelemhez kapcsolódó jogszabályi környezet, a második pedig a felelős állattartás helyzete. A témák egyaránt érintik a társállatok és a gazdasági haszonállatok helyzetét – írja a 24.hu.

Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott elmondta, hogy az állatvédelemi online felmérés március 7-ig tart, így egy hónapig várják a véleményeket, az allatvedelem.kormany.hu oldalon.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!