Kocsis Alexandra létrehozott egy oldalt, hogy motiválhassa követőit - ifaktor
Kocsis Alexandra létrehozott egy oldalt, hogy motiválhassa követőit
Kocsis Alexandra közösségi oldalán számolt be a jó hírről, hogy egy új Instagram-oldalt hozott létre, annak céljából, hogy inspirálhassa követőit.


Alexandra számára ez egy igazi szerelem projekt volt, amit régóta megakart már valósítani. Az Exatlon és a Survivor korábbi versenyzőjének rengeteg olyan gondolata van, amit nagyon szívesen megosztana követőivel, ezért látta szükségesnek az oldal létrejöttét, ahol főleg motivációs és edukációs fitnesz tartalmakkal fog foglalkozni.

A @fitinspohungary Instagram-oldalon rengeteg extra tartalmakkal is készül az influenszer: edzés, táplálkozás, egészséges életmód, minta étrendek témakörében, illetve különböző challenge-ekkel is.

„Olyan régóta terveztem már, hogy indítok egy igazi motivàciós és egyben edukációs FITNESS oldalt, amit ÉN kezelek szerkesztek. Mondhatni kis szerelem projektről van szó, ugyanis tömérdek információ és terv van a fejemben, amit Veletek szeretnék megosztani ♥️"

– írta bejegyzésében Alexandra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!