Kocsis Alexandra műsort kapott a TV2 egyik csatornáján - ifaktor

Vasárnap startol a Spíler TV-n A TE magazinod című sport- és egészségmagazin, amelynek a korábbi Survivor és Exatlon versenyző Kocsis Alexandra lesz a műsorvezetője.

A műsor hétköznapi hősökről is fog szólni, az első adásban például az erőemelő és fekvenyomó Mészáros László lesz benne, aki korábban Las Vegasban világcsúccsal nyert Mr. Olympia címet és azóta a címét is megvédte már.

Alexandra ezen kívül megjárta a Vakok Intézetét is, és azt derítette ki, hogy vak és látáscsökkentett sportolók, hogyan tudnak pingpongozni.

A Te magazinod első adása vasárnap 16:50-kor látható a Spíler TV-n.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Verebélyi Vivien és Nagy Norbi: "Mi ugyanazok a mezei emberek vagyunk"

Vivivel és Norbival korábban már készítettünk egy interjút, melynek apropója az volt, hogy a járványhelyzet alatt elsődlegesen saját maguk szórakoztatása végett elkezdtek TikTokra videós tartalmak gyártani. Szerencséjükre vagy épp a miénkre, hogy személyükben egy igazán humoros párost ismerhettünk meg- rengeteg emberhez eljutottak videóik által, igencsak rövid idő alatt. Most ott folytattuk velük a beszélgetést, ahol néhány hónappal ezelőtt abbahagytuk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!