Kocsis Alexandrát megtámadta egy tengeri állat Dubajban - ifaktor

Bizony a nyaralásnak is megvannak a maga veszélyei, ha nem figyelünk. Kocsis Alexandra pórul is járt Dubajban, amikor egy tengeri állat karmai közé került.


A kedvelt influenszer éppen testvérével fürdőzött a mesés Dubajban, amikor váratlan dolog történt.

Az egész egy ártatlan fotózkodással indult. Alexandrát megkérte testvére, hogy készítsen pár fényképet róla, aminek ő szívesen eleget is tett.

Mit sem sejtve készültek a képek, amikor a lánynak hirtelen égető és csípő érzése támadt a hasán és a lábán. Mivel a víz derékig ért elsőre nehezen vette észre, de végül sikerült felismernie, hogy egy medúza fogta körül.

Azon nyomban kiszaladt a vízből. Bevallása szerint az incidens után még egy pár órán keresztül fájtak a nyomok, amiket a képen is tisztán kivehetünk, de szerencsére komolyabb baj nem történt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Alekosz Hosszú Katinkának: „Szülni is kéne már”

Alekosz szokott merész kijelentéseket tenni, de ezúttal tényleg sok határt átlépett. Kucsera Gábor mellett, Hosszú Katinka olimpiai bajnok úszónőt (akit egyébként jogos kritika is érthetne – a szerk.) abszolút megalapozatlan vádakkal illette a celeb.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!