Kocsis Korinna külföldre költözött? - ifaktor

A volt szépségkirálynő, Kocsis Korinna Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogyan fest az az utca tavasszal, ahol él. A kép alapján azt hihetnénk első ránézésre, hogy biztosan valami külföldi, mediterrán országban fotózhatta.


Pedig nem. Hiszen a népszerű influenszerről tudjuk, hogy hazánkban él és bejegyzésében is úgy fogalmazott, hogy szeretett utcáját mutatja meg követőinek, ahol lakik. Mindenesetre a kép tényleg gyönyörű lett és azt hiszem, sokan szívesen laknának Korinna szomszédságában.

Azt viszont nem tudjuk, hogy a képet mikor sikerült készítenie, ugyanis ragyogó napsütést láthatunk a virágzó fák és a tengerkék ég mögül beszűrődni, ami hazánk időjárásáról az utóbbi hetekben nem igazán mondható el.

„Ilyen gyönyörű minden tavasszal a kis utcánk"

– írta Korinna Insta-oldalán.

Már csak remélni tudjuk, hogy a napokban hozzánk is beköszönt az a gyönyörű tavasz, ami a szépségkirálynő utcájában már ott tündököl.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Zámbó Krisztián bevallotta: a szobájában történt édesapja tragikus balesete

2001. január 2-án egyenesen sokkolta az embereket a hír, hogy az ország egyik legtehetségesebb és legnépszerűbb énekese, Zámbó Jimmy meghalt, miután véletlenül fejbe lőtte magát saját pisztolyával. Most fia – a szintén énekes – Krisztián mesélt a tragikus napról az Összezárva Hajdú Péterrel-ben.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!