Kocsis Korinna egy menhely állatain segít - ifaktor

Korinna elmondása szerint 6 éve rendszeresen jár a Szentendrei Árvácska menhelyre, és támogatja az ott élő árva kisállatokat. Az influenszer követőinek elmeséli posztjában, mennyi energiát és pénzt ölnek bele a menhely működtetésébe.


Az elbűvölő modell bejegyzésében felhívja arra is a figyelmet, hogy érdemes inkább örökbe fogadni a saját sorsukra hagyott állatokat, mint megvásárolni őket. A posztolt képen látható kutyust, még aznap örökbe is fogadta egy idősebb házaspár.

Login • Instagram

„#adoptdontshop
Hat éve járok a Szentendrei Árvácska menhelyre.
Nagyon megszerettem Őket ez idő alatt, mivel látom, hogy energiát, időt és pénzt nem sajnálva mennyi kutyán és macskán segítenek.
Rengeteg áldozatot hoznak azért, hogy minél több kisállat találjon szerető gazdira.
Tegnap sétáltattam ez a kutyust és mikor visszaértem vele, várta Őt egy idősebb házaspár, aki nyomban beleszeretett és örökbefogadta!

Most sem mentem üres kézzel, ugyanis a Gosbi nevű prémium eledelt gyártó cég küldött különböző fajtájú tápokat a menhelynek"

– olvashatjuk megható sorait Korinnának.

Akik régebb óta követik Korinnát, tudhatják, hogy nem olyan rég ő is örökbe fogadott a menhelyről egy aranyos kismacskát, akit egy építkezésen találtak borzasztó körülmények között. Az Árvácska Menhely oldalán láthatjuk, hogy szerencsére egyre több állat kerül szerető családhoz.

Örömmel látjuk, hogy egyre több hazai véleményvezér foglalkozik árva állatok sorsával és sietnek a segítségükre. @realkorinnakocsis nagyon jó befolyással van követőire és remek példát mutat számukra.


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!