Kőkemény kiképzésen vesz részt Járai Máté - ifaktor
Kőkemény kiképzésen vesz részt Járai Máté
Járai Máté és felesége Kíra nemrég elindították YouTube-csatornájukat, Járaiék címmel. Ezúttal harmadik videójukban, a színész újévi fogadalmának betartására tesz egy kísérletet, ami az volt, hogy kicsit összeszedje magát, és elkezdjen egészségesebben, sportosabban élni.

A vlog-bejegyzés elején Máté elmondja, hogy az állóképességén mindenképp szeretne javítani, ezért egy spártai kiképzésben vesz részt. Ezúttal egy Muay Thai edzésen járt, ami Thaiföldön egy tradicionális harcművészet.

A Jászai Mari-díjas színész edzője is megszólal a videóban, aki elmondja, hogy Muay Thai az nemcsak szimplán egy sport, hanem egy életmód is, és mivel Máténak pont ez a célja, hogy megpróbáljon egy életmódváltáson átesni, ezért ez az edzésforma tökéletesen alkalmas a célra. Ekkor a Reggeli műsorvezetője viccesen közbe vágott, hogy a hangsúly a „megpróbálon" van.

A videó későbbi részében Kíra pilates órájába is betekintést nyerhetünk.

A Járai-házaspár az egész felvételen hozza a Nyerő Párosban már jól ismert szórakoztató, laza stílusát, ami miatt rengetegen megkedvelték őket. Tehát aki egy kis motivációra, vagy szórakozásra vágyik, az mindenképp látogasson el a Járaiék YouTube-csatornára.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!