Köllő Babett egészségügyi gondokkal küzdött - ifaktor
Köllő Babett arany lufik előtt

A bájos színésznő, Köllő Babett közösségi oldalán egy súlyos problémájáról számolt be követőinek, ami az elmúlt egy évben érintette őt.


Babett legújabb Instagram-posztjában elmesélte nekünk, hogy az utóbbi egy évben rengeteget stresszelt, ami lehet, hogy a sok média szerepléseinek köszönhető. Ez a probléma önmagában még nem is lenne súlyos, hiszen majdnem minden második ember küzd a stresszeléssel.

A színésznőnek azonban az állandó idegeskedés komoly gyomorproblémákat is okozott, amiről szintén beszámolt bejegyzésében. Ekkor ébredt rá arra, hogy valamin változtatnia kell. Így kezdte el tanulni Babett az elengedés művészetét.

Reméljük, hogy már sokkal jobban van a művésznő és sikerült túllendülnie a nehéz időszakon!

A bejegyzés ide kattintva látható.

„Az elmúlt évben rengeteget stresszeltem.Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Aztán amikor kezdett ez az egész a gyomromra húzódni rájöttem,hogy változtatnom kell.Szóval képzeljétek el,hogy tanulni kezdtem az elengedèst! Igen,azt is tanulni kell! Régen azt hittem,hogy ha nagyon koncentrálsz egy feladatra,úgy el lehet érni.Ma már látom,hogy ha elengedem és kellő távolságba kerülök tőle,akkor közelebb kerül,mint előtte bármikor! A lényeg,hogy ha valamit nem akarsz görcsösen,az jönni fog utána könnyen is"

– írta közösségi oldalán Babett.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!