Köllő Babett több hozzá közel állót elvesztett a Covid miatt - ifaktor
Köllő Babett színes kabátban egy asztalon támaszkodik
Köllő Babett eleinte csak arra a kérdéskörre szeretett volna reagálni, hogy nekik celebeknek milyen könnyű az élet, de végül a tavalyi év drámai következményeire is fény derült.


Babett írását változtatás nélkül közöljük:

„Már napok óta szeretnék Veletek egy történetet,egy gondolatot megosztani,csak nem volt időm rá.A Facebookon történt .Egy idősebb hölgy hozzászólása zavart meg,nem igazán tudtam hova tenni.Múlt héten volt.Azt írta,hogy leiratkozik az oldalamról,mert elege van a tökéletes életemből és ő ezt már nem tudja nézni.Napokig filóztam rajta.Először is: azt gondolom,hogy nincs olyan ember ezen a Földön,akinek az élete tökéletes lenne,akinek nem kellene napi szinten megküzdenie problémákkal,akinek nem lenne jó nagy csomagja.Nyilván a terhek mértéke változik,de sokszor igaz az a mondás,hogy ha látnánk mások pakkját-amit előtte kisebbnek véltük-azonnal kérnénk vissza a sajátunkat.Másodszor: én nem hiszem,hogy másokra tartoznak a bajaim.A családommal is nehezen osztom meg.Egyszerűen ilyen típus vagyok,de azt végképp nem gondolom,hogy posztolnom kellene ezeket.Avagy megnyugtató lett volna a hölgy számára ,ha például a Covid alatt egy temetésről jelentkeztem be zokogva? Mert közeli hozzátartozóm nekem is ment el.Nem is egy.Az kielégítő lenne? De ez csak egy példa,sorolhatnám reggelig,ahogy mindenki más is.Aztán arra gondoltam,hogy ha valakit más nyomora nyugtat meg,az tényleg ne kövessen.Szerintetek?"

A szóban forgó követő véleménye ellenre látható –vagyis olvasható –, hogy bizony a látszat ellenére tényleg senkinek nincs könnyű élete... Igen, még Babettnak sem.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!