Köllő Babett felelőtlenségnek tartja a teraszozó tömeget - ifaktor

Korábban már megírtuk, hogy az első teraszok nyitása alkalmából a város összes éttermét és bárját hatalmas tömegek rohamozták le. Ez valahol érthető, hiszen fél évig teljesen nélkülöznünk kellett a vendéglátóipar szolgáltatásait. Azonban ez nem mindenkinek tetszett így, köztük Babettnak sem.


Babett Instagram-oldalán fejtette ki a véleményét a hétvégéről, amiben leírta, hogy egyfajta felelőtlenségnek tartja, hogy ekkora tömeg zúdult a belvárosba a hétvégére, ráadásul maszkok viselése nélkül, hiszen a teraszokon már nem kötelező hordani azt.

A színésznő véleménye szerint, továbbra sem vagyunk biztonságban és ha így folytatódnak a hétvégék, akkor lehet, hogy sokkal nagyobb lesz a baj, mint amilyen ez idáig volt. Ebben teljesen igaza van Babettnak, viszont azt sem várhatjuk el az emberektől, hogy fél évnyi bezártság után a nyitott teraszokra ne látogassanak el.

„Nem,nem voltam nyaralni 2019 óta és teraszos kép sem készült rólam tegnap.Viszont ámulva nézem a zsúfolásig megtelt tereket,a nyaralós képeket az instán és nem értem🤷♀️.Átaludtam volna pár hónapot és már biztonságos minden?! Félreértés ne essék,örülök a nyitásnak,csak annyit kérek,hogy ÉSSZEL tegyük! Vigyázzunk egymásra,különben mit sem ért az elmúlt év szenvedése"

– írta közösségi oldalán Babett.

A bejegyzés hozzászólásai alapján úgy látjuk, hogy rengetegen adtak igazat Babettnak, csak akkor azt nem értjük, hogy kik alkották a hétvégi óriási tömeget?

A kép ide kattintva látható.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Visváder Tamás: „Leírhatatlan, milyen napokat élünk meg”

A Visváder család irtó nehéz napokon megy keresztül. Instagram-bejegyzésében számolt be a szörnyű hírről Visváder Tamás, követői támogatják őket.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!