Köllő Babett kétszer is elvetélt - ifaktor
Köllő Babett lesz a következő vendége a LifeTV húzóműsorának számító, Összezárva Hajdú Péterrel című shownak.


Az előzetes/beharangozó már elérhető Hajdú Péter személyes Instagram-oldalán. A rövid részletben láthatjuk, hogy Babett mennyire hajlékony még mindig, illetve egy makaróni-evőversenynek is tanúi lehetünk.

Babett arra kérdésre, hogy: „Tisztességtelen ajánlatot kaptál?", azt válaszolta, hogy 4,5 millió forint volt eddig a „top" ajánlat.

A legérzékenyebb pontja az lehetett a beszélgetésnek, amikor a műsorvezető megkérdezte a Sztárban Sztár zsűritagjától, hogy mi volt élete legnagyobb csalódása. Babett könnyeivel küszködve tudott csak válaszolni:

„Egy ilyen sikertelen terhesség. Azért abba gondolj bele, hogy ezek a gyerekek egy kilósak voltak. Hogy egyáltalán megtudjam, hogy hogy kik jöttek volna... Két egy kilós gyerek..."

– mesélt Babett élete egyik legnagyobb tragédiájáról. A szavaiból kiderül, hogy kétszer is elvetélt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Házasodna a gazda: Elcsattant az első, de nem az utolsó csók

Gergő gazdát a tegnapi adásban láthattuk, hogy keményen belejött a csajozásba és már második randiját tartotta meg, aminek igazán jó vége lett. Az RTL Klub közkedvelt társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában elcsattant az első csók.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!