Köllő Babett még a kávéját sem itta meg, de a feje már Demi Moore testén volt - ifaktor

Kedd reggel megjelent egy erotikus fotó Köllő Babettról, melyet egy hazai hírportál közölt le. Később kiderült, hogy nem is a színésznő látható a publikált fotón.

Babett Instagram-storyban megosztott két képet a cikkről, melyben elmondja, hogy odaszerkesztették a fejét.

Megkeresésünkre a következőt nyilatkozta az esettel kapcsolatban:

"Felkeltem tegnap reggel, még a kávémat sem ittam meg, amikor jön a férjem és kérdezi tőlem, hogy mikor volt ez a fotózás- mutatva a képet- . Nézem, gondolkoztam és nem jutott eszembe, hogy mikor volt, néztem a fehér csizmát is és nem rémlett, hogy viseltem volna ilyet. Aztán leesett, hogy nem is én vagyok ezen a fotón. Azért, már nem tennék közzé ilyen képet magamról, van egy gyermekem, akit minden nap iskolába viszek és nem szeretném azt érezni, hogy nekem bármiért magyarázkodnom kellene. Később egy barátnőmmel beszélgettem, aki mondta, hogy ez Demi Moore egy film jelenetében. Félre ne érts, ez nem megalázó, inkább csak az a gáz, hogy úgy tüntették fel és közölték le, mintha én lennék"

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Pokoli kellemetlen volt a Házasodna a gazda végső döntése, hála Zolinak

Házasodna a gazda: mivel Jázmin lett Zoli gazda választottja, a másik két lány megkönnyebbült, hogy végre hazamehetnek, miután kiderült: Zoli lefeküdt Jázminnal.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!