Köllő Babett nagyon csúnyán leoltotta Istenes Bencét - ifaktor
marics peti, járai máté, fluor tomi és istenes bence az istenest stúdiójában egy műanyagbabával

Az IstenEst legújabb részében a felturbózott stúdión kívül egyebek is szolgáltattak elegendő izgalmat. Istenes YouTube-ra készülő műsorában Köllő Babett volt a vendég, akinek az volt a feladata, hogy rangsorolja Bencét, Járai Mátét, Fluor Tomit és Marics Petit az alapján, hogy ki a legjobb az ágyban véleménye szerint. Nos, a műsor ötletgazdája kellemetlen pillanatokat élt át...



A fordulat akkor következett be, amikor kiderült, hogy Istenesről hallott már egy szaftos sztorit Babett:

„Rólad egyszer azt hallottam, nem vagy jó. Lehet, hogy egy rosszindulatú lány mondta ezt, akivel nem történt semmi. Amikor még független legény voltál, akkor volt az a lány, akivel beszélgettem erről, és nem volt elájulva. Azon gondolkodom, higgyek-e a pletykáknak, vagyis annak a nőnek, de inkább megelőlegezem neked, hogy te vagy a legjobb"

– fejtette ki a Sztárban Sztár zsűritagja.

„Egyébként a méreteiddel volt problémája"

– szúrt oda – a férfiak önbecsülésének egyik legfájóbb pontjára – közvetlenül az előbbiek után Köllő.

Bence ezután igyekezett egyből magyarázattal szolgálni, sőt behívta volna feleségét a vezérlőben ülő, Csobot Adélt, de végül megköszönte Babettnek a véleményét – noha azt is elmondta ne csodálkozzon, ha ez nem kerül adásba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!