Köllő Babettet kikövette az egyik rajongója, mert féltékeny lett az életére - ifaktor

A Feleségek Luxuskivitelben sztárjának, Köllő Babettnek hatalmas követőtábora van és persze így számolnia kell az olykor-olykor felbukkanó ellenlábasokkal is.


A színésznő elmeséli, hogy Facebook oldalán egy hölgy rosszindulatú hozzászólását nem tudta hova tenni és miután az illető kikövette, úgy érezte meg kell osztania érzéseit az esettel kapcsolatban, ami előtt a mai napig értetlenül áll.

A kommentelő hölgy azt írta Babettnek, hogy leiratkozik az oldaláról, mert már nem bírja nézni a tökéletes életét.

A posztot ide kattintva érhetitek el.

A színésznő kifejtette, hogy szerinte senki élete sem tökéletes. Szerinte sokszor megtörténik, hogy ha másokat nézve azt gondolnánk, hogy jobban élnek és helyet akarnánk cserélni velük, de meglátnánk valódi problémáikat, azonnal visszakérnénk a saját életünket.

Babett a vírus ideje alatt már vesztett el hozzá közelálló embert és ezt mégsem tette közzé, de véleménye szerint lehet, hogy ezt az illetőt saját rosszindulata miatt hasonló hír boldogabbá tette volna.

Babett szerint, ha valakit csak más nyomora tud megnyugtatni, akkor ő köszöni szépen, de az ilyen követőkből nem kér és ezzel mi is csak egyetérteni tudunk! Soha nem jó, ha az ember olyanokkal veszi körbe magát, akik lehúzzák a nélkül, hogy tudná.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!