Kongói kislányt fogadott örökbe Kárpáti Rebeka - ifaktor
Kárpáti Rebeka rózsaszín ruhában

A hazai influenszer, Kárpáti Rebeka egy éve egy nagyon hátrányos helyzetben élő, kongói kislányt támogat egy alapítvány segítségével. Legújabb posztjában megmutatta nekünk, hogyan is néz ki a kislány és elmesélte mennyi pozitív változáson ment keresztül.Rebeka bejegyzésében leírta, hogy az örökbefogadott kislány, Davina már sokkal jobb kedvű, az egészsége is rendben van és bátrabb is lett. Az influenszer egy fantasztikus ügy mellett állt ki és ezzel remek példát mutat 190 ezer követőjének.

Rebeka kedvelőit is biztatta posztjában a hátrányos helyzetű gyermekek támogatására.

„Emlékeztek még Davinára? Kezeket fel, aki igen. Aki pedig lemaradt: Ő itt Davina, az a kongói, extrémen hátrányos helyzetű kislány, akit 2019 óta támogatok, és akihez 2020 elején kiutaztam az @afrikaertalapitvany -nyal egy ihumanitárius túra keretein belül. Az alapítvány tagjai nemrég kint jártak és ezeket a friss fotókat küldték a most elsős Davináról. Minden rendben van vele, azt mondták, hogy sokkal bátrabb, nyitottabb és mosolygósabb lett az utóbbi 1 évben. Ha Ti is szeretnétek támogatni egy gyerkőcöt itthonról, akinek nagyon nagy szüksége van rá havonta kb. egy Meki árából, akkor menjetek fel az alapítvány honlapjára és kattintsatok az Örökbefogadás fülre"

– olvashatjuk Kárpáti Rebeka bejegyzésében.

Reméljük a kislány tovább fejlődik egészségesen és még több gyermek jut segítséghez Rebeka posztjának köszönhetően.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!