Konics Geri irtó vicces képet posztolt - ifaktor
Konics Geri egy padon ül

A közkedvelt influenszer, Konics Geri igencsak érdekes képet posztolt Instagramjára, ahol éppen a saját autóját ölelgeti a naplementében.


A legtöbb ember a naplementét romantikus pillanatnak tartja és Konics Geri is ennek fényében próbálta meg prezentálni egyik legújabb fotóját, ahol Wolkswagen Golf autóját úgy öleli, mintha a járgány éppen életre akarna kelni.

A kommentelők természetesen nem maradnak el. Az egyik legszembetűnőbb hozzászólas az első, ahol egyik lányrajongója közli, bárcsak őt ölelné meg hasonló módon Geri. Szemmel láthatóan a srác igencsak kedvelt lehet a lányok körében.

Más kommentelők viszont nem túlzottan értik miért van Gerin mindig napszemüveg és kérlelik, hogy végre egyszer vegye le. Persze a legnagyobb sztárokon is általában mindig napszemüveg látható, amitől nehezen hajlandóak megválni, nem törődve a jobb vagy rosszabb fényviszonyokkal sem.

Egy dolog biztos, Geri és autója között láthatóan igazi románc alakult ki és kíváncsian várjuk milyen frappáns képpel rukkol elő legközelebb.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!