Kőnig Anna a kemény pályák ellenére is élvezi az Exatlont - ifaktor
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, Kőnig Anna is az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik versenyzője lett. A TV2 műsora azóta már el is kezdődött, az influenszer pedig a kihívók oldalán próbál minél sikeresebb lenni.


Ez pedig egyelőre – a bajnokok legnagyobb bánatára – csapattársaival együtt megy is neki. Annának és társainak ugyanis már kétszer sikerült győzedelmeskedniük a konkurens csapattal szemben. Az internetes celeb egyik legfrissebb Instagram-posztjában számolt be az elmúlt napok történéseiről, ahol azt is elárulta, hogy bár a pályák kemények, ő egyelőre élvezi a játékot.

„A tegnapi pálya nagyon kemény volt, de élveztem minden egyes méretét. A léghokira még kicsit rágyúrok, de minden napra egy lehetőségként tekintek, hogy jobb lehessek a tegnapi önmagamnál"

– olvasható a bejegyzésnél, ahol Anna azt is hozzátette, hogy nagyon büszke csapattársaira.

Mit is mondhatnánk ezek után? Sok sikert, Anna!

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!