Kőnig Anna ejtette ki az Exatlon leggyengébb versenyzőjét - ifaktor
Újabb hét zárult le az Exatlon Hungary harmadik évadjából, ahol ezúttal ismét a Kihívók veszítették el egy játékosukat.


Az nem volt kérdés, hogy ha a kék csapat elveszíti a végjátékot, akkor Farkas Zsófi lesz a biztos párbajozó, hiszen sem a pályán sem azonkívül nem igazán találta fel magát. Ez végül be is következett, hiszen a Kihívók elveszítették a csütörtöki versenynapot. Ellenfelét ezúttal is a csapat legerősebb játékosa Bálint választotta ki.

Bálint viszont meglepetésre nem a másik új versenyzőt Grétit küldte Zsófi ellenfeléül, hanem a nála sokkal komolyabb játékerőt képviselő Annát. A párbajon nem is történt meglepetés, Anna mind a négy futamot megnyerte, így nem is kellet izgulnia, simán a műsorban maradhatott. Zsófinak pedig nem jutott túl sok idő Dominikán, de kiesése borítékolható volt, miután 28 futamából mindössze négyet tudott csak megnyerni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

A mi kis falunk – ma este újra képernyőn

Ha valamit érdemes ma este néznünk a televízió képernyőjén, akkor az nem más, mint a nagy sikerű magyar televíziós vígjátéksorozat, A mi kis falunk.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!