Kőnig Anna, mint az Exatlon egyik Kihívója - ifaktor

Instagram-oldaláról sokan úgy ismerhetik, mint @followannaofficial. Ezúttal egy újabb kihívással szembenézve bekerült az Exatlon Kihívói közé. Anna nem rég egy elképesztő átalakuláson esett át, nem csakhogy lefogyott, de izmot is bőven szedett fel magára. Büszke lehet arra, amit elért- mindezt főleg kitartásának köszönhetően, nemsokára a tévénézőknek is megmutathatja, hogy milyen fából faragták.


A 24 éves fiatal lány talán élete egyik legnagyobb élményének készül nekivágni nemsokára. A fizikai teljesítésen és ezáltal leterhelésen túl szembe kell néznie szerettei és kutyusa hiányával. Folyamatos, napi szintű helytállásra lesz szüksége, mind a pályákon, mind pedig a távolság és kommunikáció nélküli hiányérzet leküzdésében.

Sok sikert kívánunk Annának és a legtöbb kitartást!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a Facebook-oldalunkat!


Friss

Folytatódik az Összezárva Hajdú Péterrel

A LifeTV vezérigazgatója a saját tévéjének reggeli műsorában vendégeskedett az Az előző évad sikere, valamint Hajdú személye miatt borítékolható volt, hogy elkészül a következő etap is a csatornára. Hajdú az Ébredj velünkben elárulta, hogy mitől lesz érdekes egy-egy vendég, illetve beszélgetés.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!