Kőnig Anna összeomlott az Exatlon legutóbbi párbaja után - ifaktor
Pénteken ismét lezárult egy hét az Exatlonban, ami azt jelentette, hogy valaki számára véget ér a verseny, ezúttal újra a Kihívók fogyatkoztak meg.

A Bajnokok a csütörtöki végjátékba nagy győzelmet arattak, ami azt jelentette, hogy a csapatukból mindenki versenyben marad. A Kihívóknál a vereség után ki is alakult a párbaj párosítása, ugyanis Bálint a legerősebb versenyző, aki magát nyilvánvalóan nem küldi párbajozni, Ákos pedig egy új versenyző, aki egyelőre védettséget élvezett.

A párbajt így Viktornak és Benőnek kellett megvívnia. Viktor statisztikák alapján jobban áll, így a csapatérdek talán azt kívánta volna, hogy ő maradhasson játékba. Benő viszont a csapat mókamestere volt, és egyben Annához is ő állt a legközelebb. A versenyben maradásért óriási csata folyt, a végén már mindkét játékosnak csak egy élete maradt, de végül Viktor maradt a higgadtabb és behúzta a párbajt. Ez azt jelentette, hogy az Annához álló legközelebbi személy számára véget ért az Exatlon. A népszerű influenszer megígérte, hogy nem fog sírni, de miután Benő otthagyta őt nem bírta magában tartani a könnyeit.

Neki most következik a játék legnehezebb periódusa, ugyanis jelenleg eléggé össze van roppanva, innen kell felállnia és újult erővel folytatnia a küzdelmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Kiakadt a netes filtereken Yamina- szerinte be kellene tiltatni a használatukat

Yamina mindig hangsúlyozta közösségi oldalán, hogy mennyire fontos az önszeretet, az önelfogadés és a pozitív énkép.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!