Konkoly Ági: "Próbálom elkerülni, hogy egy befolyásolható, önállótlan gyermeket neveljek" - ifaktor
Konkoly Ági babarózsaszín szettben

A modell az RTL Reggeli mai adásának annak apropóján volt a vendége, hogy a napokban közzétett Instagram-oldalán egy képet, mely alatt hosszasan írt a társadalmi nyomásokról és az ember megfelelési kényszeréről, melynek gyökereit a gyerekkorban és a szülők általi nevelésben kell keresni.


A kétgyermekes édesanya szerint óhatatlanul beleesnek a szülők olyan nevelési szokásokba, amellyel rossz irányba terelik a gyermeküket, ha nem is szánt szándékkal. Sok esetben ígérgetésekkel és kisebb-nagyobb ajándékokkal jutalmazzák azt, ha gyermekük szót fogad nekik vagy jól viselkedik. Ági úgy gondolja, hogy az erre bátorító ikonikus mondatok- ha jól viselkedsz kapsz valamit, ha szót fogadsz elmegyünk fagyizni- mérgezőek és ezzel együtt egy befolyásolható, önállótlan gyermeket nevelnek fel.

Hozzátette, hogy természetesen mindenki hibázik, ő sem tudott ezekre mindig figyelni. Ő, személy szerint arra törekszik, hogy a jó cselekedeteket, pozitív dolgokat dicsérje, a rosszakat pedig úgy próbálja elkerülni, hogy elmondja gyermekeinek a következményeket.

Ágival a beszélgetést az alábbi linken keresztül tudod megtekinteni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!