Könnyeket csal a szemedbe előadásával, ez a 10 éves kisfiú - ifaktor

Simon Cowell így nyilatkozott a fiúról: „Az egész világ imádni fogja."


Hivatalosan is megkezdődött az America's Got Talent (AGT), 16. évadja. Egy olyan fiú előadását is láthatjuk rögtön a premier adásban, akinek hihetetlenül nagy esélyei vannak, akár a végső győzelemre is.

Peter Rosalita egy Fülöp-szigeteki fiú, aki az Emirátusokban született, szinte szó nélkül hagyta az összes zsűritagot, elbűvölő előadását követően. A szám, amit énekelt, az „All by myself" volt, amit 1975-ben írt Eric Carmen, 1996-ban pedig Celine Dion feldolgozott.

A következő videótól, leesik az állad!

Peter még csak 10 éves és olyan elképesztő hanggal és kontrollal rendelkezik, ami szinte mindenki számára ámulatba ejtő.

A zsűri csak úgy nyilatkozott az előadás végén, hogy szinte hihetetlen volt amit hallottak és Simon beismerte, hogy kevés előadások egyike volt a fiúé, ami libabőrös érzést váltott ki belőle. Az pedig nem kis szó!

Kíváncsiak vagyunk, meddig jut a versenyben a fülöp-szigeteki fiú! Mi szurkolunk neki!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!