Korábban sokszor furcsán néztek a fiatal énekesnőre az álmai miatt - ifaktor

B. Nagy Réka Instagram-oldalán a napokban arról írt, hogy mennyire sokan néztek rá furcsán, megkérdőjelezőn, amikor az álmairól beszélt. Ma már nem foglalkozik hasonlóakkal, ugyanis pontosan ott van, ahol lenni szeretett volna. A vőlegényével, kutyusaival, új családi házában, dalokat gyártva.


"Azt gondolom, hogyha van bennünk akarat, tudjuk mit szeretnénk akkor bármit elérhetünk, bármire képesek vagyunk"- írja Réka.

Sokunkat ejthet rabul a szorongás, az ingerszegény környezet és a leginkább négy fal közötti leszűkült tér miatt, mely már hosszú ideje tart. Sok mindenen nem változtathatunk, nincs ráhatásunk,. Azonban saját magunkat tudjuk irányítani, a felfogásunkat és a hozzáállásunkat, amely mindent megváltoztathat.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Irtó cuki dolgot csinál a gyertyákkal Horváth Grétáék kisfia

Ugye mindenkinek ismerős az a szokás, hogy a születésnapunkon az erre az alkalomra kapott íncsiklandó tortán lévő gyertyákat elfújjuk, majd kívánunk valamit? Nos, ezt a hagyományt fejlesztette tovább Horváth Gréta és Dávid kisfia, Filip.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!