Rajongók Snapchat-fiókjába lépett be Körcsönyei Polla - ifaktor

Ezúttal egy külföldi ötletre alapuló videót készített Polly a YouTube-csatornájára, amiben nagy szükség volt arra, hogy megbízzanak benne nézői, hiszen a követői Snapchet-fiókjába lépett be.


A YouTuber rengeteg privát üzenetet kapott Snapchat - felhasználónevekkel és jelszavakkal, ami nagyon jól esett neki, hiszen ez azt jelenti, hogy megbíznak benne. Végül egy lány és egy fiú fiókját választotta ki, amelyekbe belépett és magáról küldött képet a felhasználó ismerőseinek.

Polly nagyon jót szórakozott a reakciókon és a válaszokon, főleg amikor nem hitték el neki, hogy ő az. Olyan eset is volt, amikor már mindent be kellett vetnie, hogy bebizonyítsa, hogy ez nem valami átverés, hanem tényleg ő van a képen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Bényei Betti: "Soha nem áldoznám fel a családomat a karrierem oltárán"

Az elmúlt évek egyik legfontosabb médiaipar-ági jelensége az influenszerek egyre csak növekvő térnyerése. A legismertebb internetes celebek népszerűsége – főleg, ha kitekintünk külföldre – a legnagyobb és legelismertebb sztárokéval vetekszik. De mi van azokkal az influenszerekkel, akiknek még nem jutott akkora szelet abból a bizonyos népszerűségi tortából? Nem kell aggódnunk, hamarosan az ő nevüket is ismerni fogja mindenki. Interjúsorozatunkban őket mutatjuk be, hiszen ők a sztárok a jövőből.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!