Rajongók Snapchat-fiókjába lépett be Körcsönyei Polla - ifaktor

Ezúttal egy külföldi ötletre alapuló videót készített Polly a YouTube-csatornájára, amiben nagy szükség volt arra, hogy megbízzanak benne nézői, hiszen a követői Snapchet-fiókjába lépett be.


A YouTuber rengeteg privát üzenetet kapott Snapchat - felhasználónevekkel és jelszavakkal, ami nagyon jól esett neki, hiszen ez azt jelenti, hogy megbíznak benne. Végül egy lány és egy fiú fiókját választotta ki, amelyekbe belépett és magáról küldött képet a felhasználó ismerőseinek.

Polly nagyon jót szórakozott a reakciókon és a válaszokon, főleg amikor nem hitték el neki, hogy ő az. Olyan eset is volt, amikor már mindent be kellett vetnie, hogy bebizonyítsa, hogy ez nem valami átverés, hanem tényleg ő van a képen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!