Körcsönyei Polly videót készített élete első tetoválásáról - ifaktor
Körcsönyei Polly az erdőben áll fehér trikóban

Körcsönyei Polly (más néven Polla), hosszú évek óta gyárt tartalmakat a közösségi médiában. YouTube-csatornáját több mint hét éve indította el, azóta 405 ezer feliratkozóval iratkozott fel tartalmaira. Vlogjai leginkább a tiniket érintő általános problémákról, kérdésekről és a saját tapasztalatairól szól, mindezt sok-sok humorral megfűszerezve.


Legújabb videója szintén vlogformátumban készült, amit már régen láthattunk Polly csatornáján. Megmutatja és elmeséli nekünk legelső tetoválásának történetét.

A videó elején megtudhatjuk, hogy Polla régóta tervezett már tetoválást csináltatni. Pontosabban egészen kiskora óta motoszkált a fejében a gondolat, azonban addig akart várni a varratással, míg el nem jött benne az érzés, hogy bizonytalanság nélkül meg tudja csináltatni. Ez az érzés ebben az évben jött el a számára.

A felvételből azt is megtudhatjuk, hogy Polly elhatározta, csak olyan dolgot tetováltat magára, aminek van számára személyes és fontos története. Így esett a választása első tetkónak egy rózsára, minek a történetét nem szerette volna megosztani követőivel. Azonban azt elmesélte nekünk, hogy a virág vegyes érzelmeket vált ki belőle és nagyon fontos jelentéssel bír a számára. Annak viszont Polla állítása szerint, nincs különösebb oka, hogy miért a rózsa lett az első varrás a testén.

A videó legvégére pedig váratlan fordulatként, egy kis hazai kirándulás ajánlót is becsempészett a számunka @kp.polly.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb haza és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd be Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!