Korda György és Balázs Klári nagy bejelentést tett - ifaktor
Korda Gyuri és Balázs Klári a Reggeli műsorában ülnek egy sárga kanapén

A Reggeli műsorának stábja csak úgy repült a boldogságtól, mikor meghallották Korda György és Balázs Klári bejelntetését.


A Korda-házaspár újfent ellátogatott Magyarország egyik legkedveltedd délelőtti műsorába, a Reggelibe, ahol nem kisebb bejelntést tett, mint, hogy negyven év után a ,,Reptér" című számuk új klippel fog jelentkezni.

Gyuri bácsi elmondta, hogy már régi nagy vágya volt, hogy ez a dal új köntösbe burkolózzon. A járványhelyzet előtt a budapesti reptér meg is kereste az ügyben, hogy felhasználásra kerülhessen a dal, de a vírus sajnálatos módon közbeszólt.

A házaspár nagy örömére idén márciusban újra megkeresték őket új videóklip elkészítése ügyében, melyet 14 órán keresztül forgatták. Gyuri bácsi és Klárika megtisztelve érzi magát és boldogok, hogy ez a dal lesz a reptér himnusza.

Büszkén mesélik azt is, hogy miylen sok fellépési lehetőséget kaptak a jövőre nézve. Mi is még sok koncertet és színpadi meghívást kívánuk Gyuri bácsinak és Klárikának.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!