Korházba került Vavári Vivien párja - ifaktor

Vasvári Vivien közösségi oldalán posztolt élettársa állapotáról. A bejegyzésből megtudhatjuk, hogy barátja elkapta a koronavírus-fertőzést, és súlyos állapota miatt kórházban ápolják.


Vivi Instagramon megosztott képe alatt mesélte el, hogy fiatalsága és egészséges szervezete ellenére párját nagyon megviseli a fertőzés. Napok óta a Szent László kórházban kezelik, ugyan is két oldali tüdőgyulladást, és számos felülfertőződést kapott.

„Az élet mit sem ér egészség-szeretet-szerelem nélkül...Az élet megint megmutatta, hogy a pénz, a csillogás, a hatalom nem ér semmit sem, ha nincs egészség. Azt hittem, hogy ez az egész őrület, ami mindannyiunkat körbevesz nem annyira veszélyes ránk...hiszen fiatalok,erősek vagyunk. A párom az egyik legfontosabb férfi az életemben, aki egyben egy erős, kitartó, fiatal édesapa is. Amikor elkezdődtek a COVID tünetek, nem gondoltam volna, hogy idáig fajul a helyzet, hogy napok óta a Szent László kórházban gyógyítják kétoldali tüdőgyulladással és számos felülfertőzéssel. Rettentően megvisel a helyzet, mert tudom, hogy miken megy most keresztül. Szívem szerint, minden fájdalmat átvennék tőle, csak hogy ő jobban lehessen. De amit tehetek ebben a helyzetben az az, hogy támogatom lelkileg, itt vagyok és itt is leszek mindig, és le fogja győzni ezt a vírust is, mert neki itt a helye köztünk-mellettünk! Nagyon hálásak vagyunk az orvosoknak és nővéreknek, akik nap mint nap segítik azt, hogy ő mihamarabb felépüljön és haza térjen hozzánk. A hitemet soha nem veszítem el, és tudom, hogy a Jó Isten velünk van és mindent megtesz érte. A legtisztább szeretet, ha másokon önzetlenül segítünk. Kérlek benneteket, hogy vigyázzunk egymásra, mert nem tudhatjuk, melyik szerettünket dönti le ez a vírus. Érdemes tesztet csináltatni,most én is két-három naponta járok szűrésre és szerencsére negatív vagyok."

– olvashatjuk @vasvarivivien megrázó sorait.

Vivinek és párjának kitartást és jobbulást kívánunk!

Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!