Kórházi ellátása miatt támadások kereszttüzében áll Majka - ifaktor

Mi több, a rapper-műsorvezetőt azzal vádolják, csak megjátssza betegségét, a vlogolás pedig valójában a TV2 egy bújtatott műsora.


Majka videóban reagált az őt ért vádakra, miszerint exkluzív ellátást kap magánszobájában.

„Mondhatnám, hogy celebeknek jár ez a szoba, de ez inkább azoknak jár, akit el akarnak dugni más elől. Lehet, hogy zavarnék másokat, lehet, sok ember slattyogna arra, ápolók, nővérek és mindenféle ember meg akarná nézni Majkát covidosan. Előttem egy olyan ember feküdt itt, aki nem celeb, de másféle figyelmet érdemelt. Más szempontból problémás. De eresszétek el ezt, engedd ezt el haver. (...) nem kell fújni a parazsat azzal, hogy ki milyen szobában van, egy egyszerű kórházi szobában vagyok."

– mondta. Többek között azt is kifejtette, hogy egy vidéki kórházban részesül állami ellátásban, valamint leszögezte: luxuskörülmények között sem érezné magát jobban. Egy kommentelő feltételezéseire, miszerint videós bejelentkezései valójában egy fizetett produkció részét képezik, nemes egyszerűséggel csak annyit válaszolt:

„Te hülye barom...!"

via Blikk

Friss

Íme az iFaktor tehetségkutató második fordulója! Szavazz, hogy ki jusson tovább!

Hivatalosan is megkezdődött az iFaktor tehetségkutató második fordulója, melyben 32 versenyző fog párbajozni egymással. Lássuk, hogy ki a következő két párbajozó! Szavazz a lap alján, a számodra legszimpatikusabb versenyzőre és juttasd tovább!

A szavazók között pedig kisorsolásra kerül egy:

  • Xiaomi Mi Smart Band 5 aktivitásmérő
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!