Korlátozások: Puskás Petiék is reagáltak - ifaktor
puskás peti
Orbán Viktor néhány nappal ezelőtti bejelentése megrázta az országot, hiszen a kormány újabb intézkedésekről döntött. Így például bezárnak az éttermek, szórakozóhelyek, mozik és a színházak is. Nézzük, hogyan reagálnak minderre a hazai influenszerek.


Puskás Peti

Az egyik legszívszorítóbb posztot Puskás Peti tette közzé az Instagram-oldalán. A The Biebers frontembereként, illetve az X-faktor mentoraként is ismert Peti a József Attila színház üres nézőteréről tett fel egy fotót. A színészként is aktív énekes csak annyit írt posztjához:

„7 óra 7"

– utalva ezzel az eredetileg 19:00-kor kezdődő elődadásra, amely már elmaradt.

Kovács Edina Lujza

Kovács Edina Lujza és párja, Hernádi Bence egy étteremben járt még utoljára, hiszen a vendéglátóhelységek is bezárnak, csakis online rendelés és házhozszállítás lehetséges.

„Tegnap este még elmentünk Bencével egy "utolsó" vacsorára. Annyira szomorú ez az év (de lehetne ennél sokkal rosszabb), remélem 2021 jobb időket tartogat mindannyiunk számára. Mindenkinek kitartást kívánok, nagyon vigyázzatok magatokra, szeretteitekre és mindenkire!"

– zárja sorait Edina.

Viszkok Fruzsi

„Itt még nem tudtam, hogy a következő egy hónapban nagy valószínűséggel csak a telefonom galériáját fogom nézegetni..."

– írta Viszkok Fruzsi, aki a bejelentés után nem mehet többet – legalábbis belátható időn belül – a magyar művészetek utazó tárházába, az Ernst Galériába.

Nagy Benedek, Benipowa

Nagy Benedek, esetleg ahogy mindenki ismeri, Benipowa igyekezett a dolgok jó oldalát megfogni, így egy mosolygós kép mellett a következőt posztolta:

„Mindennek a napos oldalát kell nézni! (Ami a jelenlegi helyzetben nem egyszerű, de nem lehetetlen)"

Körcsönyei Polly és Gyuricza Dóra

Körcsönyei Polly és Gyuricza Dóra a korlátozások miatt nem is tudott forgatni, így a héten nem érkezik újabb kontent a pollynpikto YouTube-csatornára, amit be is jelentettek az Instán:

„Sajnos a korlátozások miatt nem tudunk forgatni a hétvégéig, így a héten nem lesz új videó, de hála istennek sok-sok videó közül mazsolázhattok a csatornán. Kitartást és ilyen mosolygós, szeretetben gazdag hetet kívánunk nektek!"

Mindenkinek kitartást kívánunk ezekben a nehéz időkben!

Ne hagyd ki!