Környezetbarát divattippek Rimóczi Zsófiától - ifaktor
Rimóczi Zsófi sárga szoknyában az erdőben

Azt már egy ideje tudjuk és látjuk is, hogy a fast fashion divatmárkák sajnos egyáltalán nem a környezettudatosság jegyében készíttetik termékeiket, amik vásárlásával mi sem támogatjuk földünk védelmét. Rimóczi Zsófi közösségi oldalán remek divattippeket láthatunk, amikkel ezen márkákat messziről elkerülhetjük.


A fast fashion márkák (ZARA,Bershka,H&M – a szerk.) azért jöttek létre, hogy a legnagyobb divatmárkák trendjeit lemásolva, elérhető áron juttassák el azokat a ruhadarabokat a vásárlókhoz. Sajnos ez azzal jár, hogy ezek a márkák nem fenntartható divatot teremtenek.

Rimóczi Zsófi hazánk egyik legnagyobb öko-harcosa már jó ideje küzd a gyors divatmárkák irányzata ellen, így egyre több tippet láthatunk a fenntartható divat jegyében közösségi oldalán.

Egy külön könyvet is szentelt az influenszer a környezetbarát téli sapkák horgolásáért, amiből bárki megtanulhat bájos fejvédőket kötni. Ezen kívül, most, hogy remélhetőleg egyre szebb időnk lesz a szoknyák varrását népszerűsíti Zsófi.

„szeretnék Nektek elbüszkélkedni az új szoknyámmal, amit már én magam varrhattam Tündinél🕊
természetes, tiszta, festetlen lenből készítettem. szerintem ez az árnyalat és anyag nagyon univerzális, kirándulásra, itthonra, piacra, & végül alkalomra is ugyan úgy megállja a helyét, most ez a kedvenc darabon🐒
a zöld szoknyám neve "megye" lett, a sárgásé "barack", ezt pedig úgy neveztem el, hogy "nomád".
a fejpántomat én horgoltam, Ő az "erdő" névre hallgat (én ilyen elnevezős vagyok), a felsőm pedig régebben vettem használtan, nagyon színem & fazonom"

– írta közösségi oldalán Zsófi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!